Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konferenser, Möten, Utbildningsdagar

Här publicerar vi kontinuerligt information om de olika event som vi planerar. Eventen är listade i datumordning. Klicka på det event som intresserar dig och läs mer.

2017

50-års jubileum för Arbete och Hälsa

Datum ännu ej klart.

Whole Body Vibration Conference

18-21 juni 2017

6th International Conference on the History of Occupational and Environmental Health

30-31 of March 2017, Gothenburg, Sweden


2015

ARMs Höstmöte

9-10 oktober 2015

Mötet arrangerades av Svenska läkaresällskapets sektion för Arbets- och miljömedicin och Arbets- och miljömedicin i Göteborg.

Mötets syfte och målgrupp
Svenska läkaresällskapets sektion för Arbets- och miljömedicin står inför nya utmaningar nu när riksstämman förändrat karaktär. Vi i styrelsen tycker att det behövs en nationell mötesplats där kliniker och forskare ges större möjlighet att få en överblick av aktuella frågeställningar och pågående projekt runt om i landet. Det pågående generationsskiftet i vår kår understryker också behovet av att skapa nya nätverk inom landet. Vi behöver dessutom utveckla vår arena för diskussion och debatt i aktuella ämnen.

Frisk för framtiden

21 oktober 2015

Dagen arrangerades av Rådet för Arbetsliv och hälsa; ett samarbete mellan bland annat Arbets- och miljömedicin i Göteborg, LO, Svenskt Näringsliv, Arbetsmiljöverket, Prevent, etc.

Utbildningsdagen vänder sig till

  • Skyddsombud
  • Arbetsgivare
  • Personalansvariga och HR-personal
  • Annan personal som ägnar sig åt förebyggande arbetsmiljöarbete


 

 

Sidansvarig: Cecilia Andreasson|Sidan uppdaterades: 2017-04-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?