Examensarbete, 30 hp inom läkarprogrammet

Examensarbetet på läkarprogrammets termin 10 är tillsammans med kurserna i biomedicinskfördjupning (BF) 1-3 en viktig del i din vetenskapliga och professionella utveckling.

Syftet med kursen är att ge dig erfarenheter inom forskning och vetenskap samt att du ska få tillämpa och fördjupa tidigare och nya kunskaper, färdigheter och kritiskt förhållningssätt inom medicinsk forskning och utveckling.

Kursen har en internationell profil och många studenter väljer att genomföra sitt projektarbete utomlands.

Det vetenskapliga projektarbetet utgör större delen av kursen och sker under överinseende av en handledare med dokumenterad forskningserfarenhet.

En projektdatabas och all kursinformation finns på GUL välj LÄA110 Examensarbete.

Drop-in på examensarbetets Kursadministration: Medicinaregatan 3

Här kan du träffa examensarbetets utbildningsadministratörer för att ta upp frågor eller funderingar du har inför eller under ditt examensarbete, ingen förhandsbokning krävs men rekommenderas för att vara säker på att vi finns på plats.

Dagligen kl. 09.00- 11.00 och
13.00-15.00