Föreläsning om lungsjukomar relaterade till yrkesexponering och luftföroreningar i Sydafrika

Föreläsning

Occupational and environmental exposures in South Africa and effects on respiratory system: experiences from setting up a mother- and child cohort to workplace intervention studies.

Föreläsare: Rajen Naidoo, professor at Occupational and Environmental Health, University of KwaZulu-Natal, Durban. Mohamed Jeebhay, professor and Head of Occupational Medicine Division, School of Public Health and Family Medicine i Cape Town.

Datum: 2019-10-25

Kategorier: Medicin

Arrangör: Avd. för samhällsmedicin och folkhälsa/School of Public Health and Community Medicine.

Plats: Tore Ahnoff, Medicinare gatan 16A

Kontaktperson: Anna-Carin Olin