Muntlig presentationsteknik för doktorander 6 mars

Seminarium

Nu är det dags igen! Doktorandkommittén medicin och Christel Copp bjuder åter in till ett seminarium, nu på temat "Tips: så skapar du en vinnande muntlig presentation". Välkommen 6 mars 12.30 till lokalen Stammen (en trappa ner), Blå stråket 6.

Efter ett oerhört uppskattat seminarium med Christel Copp och temat visuell presentationsteknik är det nu dags igen. Nästa seminarium kommer nu att fokusera på muntlig presentationsteknik.

FIKA
Vi bjuder alla på fika.

SÅ ANMÄLER DU DIG
Alla doktorander på institutionen för medicin är varmt välkomna! Skicka en anmälan till emanuele.bobbio@vgregion.se senast 3/3.

Ange ditt namn samt avdelning/organisation.

Välkommen!

Föreläsare: Christel Copp, universitetsadjunkt JMG, Göteborgs universitet.

Datum: 2020-03-06

Kategorier: Medicin