Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Organisation

New ways är ett tvärsektoriellt samarbete som involverar forskare från Göteborgs universitet. Samtliga forskare har pågående forskningsprojekt eller projekt som ligger i startgroparna och dessa projekt utgör programmets fundament. Forskargrupper och enskilda forskare inom New Ways har tidigare samarbetat inom olika studier och New Ways bidrar till ett närmare och mer långsiktigt samarbete mellan forskarna. Inom forskningsnätverket ingår även forskare från Forsknings- och utvecklingsenheten i Primärvården i Västra Götalandsregionen vilka bidrar med erfarenhet av klinisk forskning och interventioner.

New Ways leds av en styrgrupp som träffas regelbundet och består av av Gunnel Hensing (projektansvarig för New Ways), Kristina Holmgren och Maria Larsson (representanter för Göteborgs universitet och primärvården), Lisa Björk (primärvården) och Robin Fornazar (projektsamordnare). Utöver styrgruppen finns även en referensgrupp som bidrar med expertis och ytterligare infallsvinklar och består av Cecilia Björkelund och Stefan Bergman (allmänmedicin), Gunnar Ahlborg (arbetsmedicin), Christina Möller (försäkringsmedicin), Ingibjörg Jonsdottir (stressmedicin), Lena Wängnerud (statsvetenskap) samt Lotta Dellve (arbetsvetenskap). 

Utöver personerna i styr- och referensgrupperna arbetar ett flertal personer i de projekt som ingår i New Ways som doktorander, post docs, forskare och projektassistenter. Tillsammans representerar de olika professioner och områden inom hälsosektorn såsom socialmedicin, folkhälsa, arbetsterapi, fysioterapi, primärvård och beteendevetenskap.

Överblick av organisationen inom New Ways. 

Sidansvarig: Katarina Englund|Sidan uppdaterades: 2018-04-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?