Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samarbeten

Inom New Ways pågår både nationella och internationella samarbeten med andra universitet men också andra organisationer som arbetar med frågor kring sjukfrånvaro och psykisk ohälsa. Genom samarbetena vill vi få in nya tankesätt, perspektiv och idéer. Vi ser det också som en plattform för att diskutera resultat och fynd i de olika projekten inom New Ways men också en möjlighet att dela med oss av den kunskap vi skapar genom New Ways.

Ett nationellt samarbete är forskarnätverket PRESA (Swedish network for research on the prevention of sickness absence with common mental disorders) som består av forskare från universiteten i Göteborg, Lund och Linköping. På en mer närgränsande nationell nivå pågår även samarbete med Work and Employment Research Centre (WE) och Laboratory of Opinion Research (LORE) inom Göteborgs universitet samt samarbeten inom Västra Götalandsregionen. Bland de internationella samarbeten finns det samarbeten med Universitet i Bergen, Uni Research Helse och Folkehelseinstituttet i Norge, Rijksuniversiteit Groningen i Nederländerna) och Queen Mary University of London i England.

Sidansvarig: Katarina Englund|Sidan uppdaterades: 2017-01-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?