Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning i hälsofrämjande och förebyggande metodik

Göteborgs universitet erbjuder uppdragsutbildningar om  7,5 och 5 högskolepoäng.

Kurserna riktar sig till anställda i primärvården, men välkomnar också dem som arbetar hälsofrämjande och förebyggande inom länssjukvård samt inom kommunernas hälso - och sjukvård.

www.lakartidningen.se/Opinion/Debatt/2015/05/Samarbete-framjar-halsoframjande/

Kursens övergripande syfte är att ge kunskaper om hälsofrämjande och förebyggande arbete i primärvården så att deltagarna på ett kvalificerat sätt kan planera och formulera mål och arbetssätt för ett lokalt hälsofrämjande och preventivt arbete. Kursen ger också kunskaper av värde för dem som arbetar hälsofrämjande och förebyggande inom länssjukvård samt inom kommunernas hälso-och sjukvård.

Utbildningen är utformad så att den möter kravet att implementera Nationella riktlinjer för levnadsvanor i praktiken. Implementeringen i verksamheten underlättas om flera från samma enhet går utbildningen.

Vid önskemål om utbildning var god kontakta tine.hogberg@allmed.gu.se
 

Kursavgift 2016: 11.500 kronor exkl. moms (lunch och fika ingår men ej övernattning)

Till anmälan

Kursen ges under förutsättning att det blir tillräckligt många anmälda (25 deltagare)Sidansvarig: Tine Högberg|Sidan uppdaterades: 2016-04-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?