= Obligatoriska fält

Uppgifter till lista med EDTC-behöriga läkare på fhvmetodik.se

På webbplatsen fhvmetodik.se finns en lista över läkare med EDTC-behörighet i Sverige.
fhvmetodik.se/lakare-med-edtc-behorighet-i-sverige

På grund av GDPR behöver vi ett aktivt tillstånd från dig att publicera dina uppgifter på nätet samt föra register över din behörighet.

OBS! Vänligen bifoga ett kursintyg som stärker att du har giltig EDTC-behörighet. Alternativt kan du meddela när du senst gick kursen vid Göteborgs universitet.

De uppgifter du lämnar här kommer att sparas hos oss tills du ber oss att ta bort dem eller de blir inaktuella.

Om du har några frågor eller kompletterande information vänligen kontakta cecilia.andreasson@gu.se

Arbetsplats 1

Arbetsplats 2

Om du inte kan fylla i robotfiltret (captcha), vänligen kontakta webmaster.

= Obligatoriska fält

Sidansvarig: Cecilia Andreasson|Sidan uppdaterades: 2018-11-01