Öppna händelser vid avdelningen

Nätverksmöte för smärtforskning

24 september, kl.13-16
Mammuten, Zoologihuset, Medicinaregatan 18 A

Mötet riktar sig till alla som forskar inom området smärta. Det kan vara akut-, cancerrelaterad- och långvariga smärta. Det kan vara klinisk, epidemiologisk eller grundforskning.

Syftet med nätverksmötet är att skapa ett forum för smärtforskare för spridning av kunskap om pågående studier och innovationsprojekt vid SU/SA. Vidare kommer forskarutbildning och post doc inom smärtforskning att diskuteras.

Mer information och program kommer efter sommaren. Du kan anmäla dig redan nu till nätverksmötet genom att maila till paulin.andrell@gu.se.

Varmt välkommen!

Docent Paulin Andréll, spec läk, adj universitetslektor, Smärtcentrum, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Docent Anna Grimby-Ekman, universitetslektor, Avd för samhällsmedicin och folkhälsa, Institutionen för medicin

Sidansvarig: Ann-Sofie Liljenskog Hill|Sidan uppdaterades: 2019-05-22