Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarutbildning vid Institutionen för medicin

Institutionen för medicin bedriver en omfattande forskarutbildning för doktorander inom både kliniska och prekliniska forskningsprojekt.

Forskarutbildningens syfte är att ge doktorander fördjupade ämneskunskaper, färdigheter i forskningsmetodik och erfarenhet av forskning.

Vill du bli doktorand?

Information om forskarstudier vid Sahlgrenska akademin finner du här: bli doktorand vid Sahlgrenska akademin. Utlysningar av doktorandplatser görs i Göteborgs universitets Lediga anställningar.

För dig som är doktorand

Heltäckande information om forskarutbildningen, blanketter, regler och rutiner finns på Sahlgrenska akademins interna sidor: Doktorand vid Sahlgrenska akademin

Här på institutionens webbsidor hittar du kontaktuppgifter till avdelningsadministratörer och studierektorer samt information om forskningsutskottet.

Vem ska du kontakta?

Behöver du hjälp med administrativa uppgifter kontakta administratören på din avdelning. Vet du inte vilken avdelning du tillhör är du välkommen att kontakta administrativ samordnare Eva Sjögren Nilsson.

Om du upplever problem som du inte kan eller vill diskutera med dina handledare så vänder du dig till någon av institutionens studierektorer.

För dig som är handledare och administratör

På Sahlgrenska akademins webbsidor För handledare och administratörer finns information som framför allt riktar sig till dig som är handledare eller administratör inom utbildning på forskarnivå vid Sahlgrenska akademin.

Blanketter som ska undertecknas av studierektor eller prefekt

Alla blanketter som ska undertecknas av studierektor eller prefekt, exempelvis tillgodoräknande av kurser eller byte av handledare, skickas till administrativ samordnare:

Eva Sjögren Nilsson
Institutionen för medicin
Box 428, 405 30 GÖTEBORG.

Sidansvarig: Eva Sjögren Nilsson|Sidan uppdaterades: 2019-05-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?