Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Henriette Philipson

Universitetsadjunkt

Henriette Philipson
Universitetsadjunkt
henriette.philipson@nutrition.gu.se
031-786 3715
0707-858650

Postadress: Box 459, 405 30 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 13, plan 3 , 41390 Göteborg
Arbetsuppgifter: Programansvarig Dietistprogrammet


Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition vid Institutionen för medicin (Mer information)
SU Sahlgrenska
413 45 Göteborg
0313421000
Fax: 0 317863101
Besöksadress: Vita stråket SU , 413 45 Göteborg

Senaste publikationer

A pilot study of salt and water restriction in patients with chronic heart failure.
Henriette Philipson, Inger Ekman, Karl Swedberg, Maria Schaufelberger
Scandinavian cardiovascular journal : SCJ, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2010
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Physiological and metabolic properties of a digestion-resistant maltodextrin, classified as type 3 retrograded resistant starch
Fred Brouns, Eva Arrigoni, Anna Maria Langkilde, Inge Verkooijen, Caroline Fässler et al.
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2007
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 3 av 3

2013

2010

A pilot study of salt and water restriction in patients with chronic heart failure.
Henriette Philipson, Inger Ekman, Karl Swedberg, Maria Schaufelberger
Scandinavian cardiovascular journal : SCJ, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2010
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2007

Physiological and metabolic properties of a digestion-resistant maltodextrin, classified as type 3 retrograded resistant starch
Fred Brouns, Eva Arrigoni, Anna Maria Langkilde, Inge Verkooijen, Caroline Fässler et al.
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2007
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 3 av 3

Sidansvarig: kommunikation@medicine.gu.se|Sidan uppdaterades: 2019-09-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?