Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet från institutionen för medicin utkommer en gång i månaden och riktar sig i första hand till dig som arbetar på institutionen.

Brevet skickas till alla anställda, forskarstuderande och handledare på institutionen, samt kontaktpersoner vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset och till dig som har anmält dig som prenumerant. 

Här får du nyheter om forskning, utbildning och annat som är bra för dig att känna till.

Bli prenumerant 

Skapa en prenumeration genom att fylla i uppgifterna nedan. En bekräftelse skickas automatiskt, där du får bekräfta din e-post. 

Skicka nyhetstips

Vi vill lyfta medarbetare från hela verksamheten i nyhetsbrevet. Det gäller både lärare, forskare och administrativa medarbetare. Har du en kollega som förtjänar att lyftas lite extra? Eller har ni spännande forskningsresultat på gång?

Tipsa gärna nyhetsbrevsbrevet redaktör genom att skicka ett mejl till kommunikation@medicine.gu.se. Fler kontaktuppgifter till redaktören finns i separat ruta. 

Kontaktinformation

Karin Allander, kommunikationsansvarig

Institutionen för medicin, Sahlgrenska akademin, Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 3, vån 5

Telefon:
031-786 34 23

Sidansvarig: kommunikation@medicine.gu.se|Sidan uppdaterades: 2019-02-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?